| 

Aanbiedingen

In dit deel van onze website vind je gefilmde aanbiedingen. Deze kunnen je inspireren zodat je zelf aan de slag kunt met kinderen. Denken wij dat er slechts een wijze is waarop je de materialen aan kunt bieden? Zeker niet. Je ziet dan ook geen gelikte, perfecte lesjes. Wel zie je dat we het materiaal in onze vingers hebben en er ook nog lol aan beleven.

Wil je toegang tot de website? Die ontvang je wanneer je bij ons een studie doet. Volg je geen studie en wil je graag de gefilmde aanbiedingen bekijken? Dan kun je een teamabonnement afsluiten. Voor € 780,- krijgen jij en al jouw collega’s een heel jaar onbeperkt toegang tot de website. Heb je een klein team? Mail ons even met het aantal teamleden, dan passen we de prijs voor je aan. Na een jaar ontvang je vanzelf een mail van ons. Het tweede jaar betaal je slechts € 480,-  en de jaren daarna € 100,- voor een heel team.  Heb je genoeg aan een jaar inspiratie? Dan verloopt de toegang vanzelf, je hoeft niets te doen. Lekker makkelijk.

Wil je onze video’s bekijken? Schrijf je in voor een van onze studies. Je kunt dan een jaar lang luisteren naar al onze verhalen.

Neem contact opSchrijf je in
×