| 

Leidinggevenden – Waarderend leidinggeven

Je bent leidinggevende en je wilt de talenten van al je medewerkers zichtbaar waarderen. Je ontdekt hoe je kunt sturen op positiviteit en het potentieel van je teamleden kunt bevrijden. Daarmee creëer je een professionele,  een op leren en samenwerken gerichte cultuur. Je vergroot werkplezier, veerkracht en enthousiasme in je organisatie.
Je zet een nieuwe gesprekscyclus op vanuit waarderend leidinggeven. Deze studie is opgenomen in het schoolleidersregister.

De opzet

Deze studie bestaat uit drie bijeenkomsten van een dag. Na deze bijeenkomsten zet je een nieuwe gesprekscyclus op voor je eigen school en doorloopt deze eenmaal. Tijdens de uitvoering heb je twee individuele gesprekken met je opleider. Je rondt de studie af met een gefilmde of geschreven show it. Dat kan op een eigen gekozen moment, alleen de drie bijeenkomsten staan vast.

 

De inhoud

Tijdens de studie waarderend leidinggeven komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waarderend onderzoeken
  • Positieve psychologie
  • Waarderende gespreksvoering
  • Herontwerp je eigen gesprekscyclus
  • Waarderende vlootschouw

Elke bijeenkomst bestaat uit een inhoudelijke theoretische presentatie, gesprekken en verdiepende tijd voor jezelf.

 

De opbrengst

Je hebt een nieuwe gesprekscyclus opgezet en een waarderende vlootschouw van je team gemaakt. De energie stroomt weer in je team, er is een op leren gerichte cultuur ontstaan. Zelf zie je weer allerlei mogelijkheden tot teamontwikkeling.
Na de show it ontvang je een AVE.IK certificaat. De studie is toegelaten tot het schoolleidersregister, je ontvangt je herregistratie.

De opleiders

De studie wordt verzorgd door Robert van Woudenberg en Esther Pelgrom.

De kosten

De kosten bedragen € 2.400,- per deelnemer.

De data

We starten op 1 maart 2024. We ontmoeen elkaar weer op 12 april en 13 mei 2024.  Elke ontmoeting begin om 10:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. Je hebt je studie het liefst voor januari 2025 afgerond.

De studie gaat door bij een minimale groepsgrootte van 10 deelnemers. Is de groep nog te klein? Dan starten we op een later moment.

Nieuwsgierig geworden en nog meer willen weten? We praten je graag bij.

Direct inschrijvenEven mailen
×